Kitap Okuyan Çocuklar ve Muallim Cevdet Kütüphanesi işbirliğiyle her Çarşamba 10’da Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde bulunan Muallim Cevdet Kütüphanesi’nde çocuklarımıza ve çocuklarımızla kitap okuyoruz. Etkinlik okul öncesi her yaş çocuk için. Her hafta birkaç annenin çocuklara interaktif kitap okumasına ihtiyacımız var.
fotoğraf (7) Gönüllü olmak isteyen anneler gonullu@kitapokuyancocuklar.org adresine ya da posterdeki kütüphaneci Aydın beye eposta atarak bize ulaşabilirler. Kütüphaneye gittiğinizde Kitap Okuyan Çocuklar aracılığıyla geldiğinizi söylemeyi unutmayın lütfen. Kartal ve civarındaki aileler için harika bir etkinlik olacak. Unutmayın çocuklar için düzenli gidilen mekanlar çok önemli, güven hissini zamanla oluşturuyor çocuklar. Düzenli gidilen bir kütüphane alışkanlığı çocuğunuzun hayat boyu akademik yaşantısına çok olumlu yansıyacağından şüphemiz yok. 
Ayrıca Kartal’da açılmasını arzu ettiğimiz aktif ve interaktif bir öğrenme merkezi olacak çocuk kütüphanesinin kurulması için başlattığımız imza kampanyasını imzalamak ve çevrenize duyurmak için, lütfen tıklayın:
http://www.change.org/KitapOkuyanCocuklarKartal
Sevgiyle..